Увага!

Благодійний ярмарок - 24.04.24

23 грудня 2016

Навчально – методичний семінар заступників

22 грудня 2016 року в Мукачівському навчально – виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» № 11 відбувся навчально – методичний семінар заступників керівників навчальних закладів на тему: «Сучасний урок у контексті компетентнісного підходу через інноваційний зміст і технології освіти». У роботі семінару брали участь: Бабуняк Н.Ф. – заступник начальника управління освіти м. Мукачева, Рубець М.І. – завідувач методичного кабінету управління освіти м. Мукачева та заступники директорів НЗ.
Учасників семінару привітала директор НВК № 11 Попович Н.В., яка ознайомила присутніх з проблемним питанням, над яким працює навчальний заклад. Теоретичну частину семінару присутнім висвітлили заступники директора НВК з НВР Качур Н.Ю. та Хохол З.І., продемонструвавши презентацію на тему: «Застосування компетентності та предметної компетенції у школі І-ІІІ ступенів».
Метою семінару була активізація та всебічний розвиток творчих здібностей педагогів, формування в них зацікавлення сучасними прийомами роботи, які наближатимуть їх до роботи в майбутньому. Адже сучасне життя змінюється дуже швидко. Кожне покоління має справу з новими досягненнями, технологіями. Одна з професій, фахівці якої мають змінюватися одночасно з ним, – це професія вчителя.
Компетентнісний підхід у викладанні предметів через інноваційний зміст і технології освіти продемонстрували вчителі школи під час проведення майстер - класів:

- Стець М.М. – вчитель української мови в початкових класах;

- Слава Н.Б. – вчитель 4-Г класу;

- Грабовецькі В.О. – вчитель 1-Г класу;

- Кравець А.І. – вчитель математики;

- Хіміч М.М. – вчитель української мови та літератури;

- Комар В.І. – вчитель історії та правознавства.

Педагоги школи зуміли показати високу педагогічну майстерність, залучивши учасників семінару до співпраці, де кожен відчув себе в ролі учня.

Сподіваємось, що семінар залишив у гостей багато приємних вражень. До нових зустрічей.

Немає коментарів:

Дописати коментар