Увага!

Благодійний ярмарок - 24.04.24

16 червня 2018

Перший канал розповів про табір "Романтик".

Перший канал розповів про табір "Романтик".

“Романтик” діє з 4 по 21 червня. Щодня вихователі урізноманітнюють проведення програми табору, чергуючи мистецькі та фізичні заходи в рамках “Романтика”. На базі табору є і басейн, в якому діти із 5 загонів “Веселка”, “Дружбарики”, “Дружба”, “Живчики” та “Кока-кола” активно оздоровлюються. 14 червня до Дня туризму діти спробували себе в ролі професіоналів цієї професії: долали переправлення по канату, завдання на витривалість. Тож детальніше про табір та відзначення у ньому Дня туризму дивіться завтра у сюжеті телеканалу “Перший кабельний”.
А 15 червня на Першому кабельному можна було побачити сюжет Конкурси, кока-кола та плавання: на базі Мукачівського НВК №11 діє табір “Романтик” . 
На базі Мукачівського НВК №11 кожного літа діє табір “Романтик”, якому вже понад 10 років. 120 діточок пільгових категорій 1-5 класів розділені на загони, в яких вони оздоровлюються у басейні та примірюють на себе роль туристів та краєзнавців. Вихователі насичують програму табору, адже для дітей – це змога отримати безліч друзів у спільних заходах, мистецького, спортивного та оздоровчого напрямку

Немає коментарів:

Дописати коментар