Увага!

Благодійний ярмарок - 24.04.24

18 жовтня 2019

Семінар вчителів основ здоров'я на тему "Принципи здорового способу життя".

18 жовтня 2019 року на базі НВК 11 відбувся навчально-методичний семінар вчителів основ здоров'я на тему "Принципи здорового способу життя".



Семінар розпочався з науково-методичного тренінгу, який провела Довганич Н.П. Вона ознайомила присутніх з сучасними методами впливу на розвиток в учнів принципів здорового способу життя та подолання негативних наслідків шкідливих звичок.
В наступній частині семінару вчитель Багнюк М.М. звернула увагу на те, що здорове та правильне харчування ж одним з найбільш значущих аспектів способу життя людини і факторів її здоров'я.
На завершення соціальний педагог Дзямка Г.М. провела тренінгову вправу "Рецепт довголіття" задля усвідомлення свого способу життя та поведінки для збереження здоров'я.
Вчителі НВК 11 використали сучасні форми та методи навчання, поділились здобутками, інноваціями та професійним досвідом роботи. При підготовці семінару вчителі дотримувались мети: формувати здоров'язберігаючі компетентності; пропагувати здоровий спосіб життя; попереджувати шкідливі звички, навчити свідомо керувати власною поведінкою за будь-яких обставин; розвивати навички свідомого вибору здорового способу життя та інформаційно-дослідницької роботи.

Більше фото

Немає коментарів:

Дописати коментар