Увага!

Благодійний ярмарок - 24.04.24

31 жовтня 2019

Екскурсія до поліції


 На екскурсію до Мукачівського відділу поліції завітали учні 5-А класу НВК №11. Діти дізнались про професію поліцейського та особливості службової діяльності кожного підрозділу.
Екскурсію почали з чергової частини, адже саме там здійснюється контроль над оперативною обстановкою у місті. Тут дітям розповіли, як надходять повідомлення до поліції. Хлопці та дівчата дізнались, що саме до чергової частини цілодобово надходять повідомлення від громадян, які потребують їх допомоги, як їх реєструють для подальшого реагування, показали можливості камер відеоспостереження, які розміщені на території міста.
Діти довідались з роботою поліцейських, які виїжджають на виклики та з особливостями роботи кожного підзрозділу.
Та найбільші враження на дітей справили спецзасоби, якими користуються правоохоронці, а також службовий автомобіль. Начальник сектору моніторингу відділу поліції Іван Мудранинець продемонстрував юним гостям, як правильно одягати бронежилет та розповів за яких умов правоохоронці використовують спецзасоби. Діти мали змогу все приміряти та пофотографуватись.
Наприкінці, з дітьми було проведено профілактичну бесіду щодо обережного поводження під час осінніх канікул, безпеки руху та особистої безпеки.
© Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/…/mukachivski-pravooxoronczi-poznajo…/



Немає коментарів:

Дописати коментар