Увага!

31 березня 2020

"Всеукраїнська школа онлайн" та додаткові ресурси

    Освіта має бути доступною для всіх, а карантин — не перешкода для поліпшення навичок та поглиблення знань. У зв’язку із впровадженням карантину та переходом учнів на дистанційне навчання багато телеканалів розпочинають трансляцію відеоуроків. Так 6 квітня в Україні розпочнеться проект «Всеукраїнська школа онлайн», що розрахований для учнів з п’ятого по одинадцятий клас. Уроки щоранку транслюватимуть українські телеканали, які з радістю долучилися до цієї важливої місії. За кожним класом буде закріплений один або декілька телеканалів.

Також уроки можна буде переглянути на офіційних сторінках Міністерства освіти і науки України у Facebook та YouTubе

ДОДАТКОВІ РЕСУРСИ
1) До завершення карантину у видавництві «Ранок», проводять безкоштовні онлайн-уроки для учнів та віртуальні педради для вчителів у Віртуальній школі «Ранок».
2) Безкоштовний доступ проєкту «Розумники» (Smart Kids) (1-4 класи)- для всіх шкіл України відкрито безкоштовний доступ до 50 електронних освітніх ресурсів для 1–4 класів з української мови та математики.
3) Онлайн уроки з математики на платформі GIOS на час карантину надає безкоштовний доступ до всіх онлайн курсів з математики (5-9 клас) для всіх вчителів і учнів. Учень має зв’язок з вчителем на платформі, тож, вчитель може контролювати роботу учнів на платформі. Чудовий засіб для навчання математики дистанційно.
4) Підготовка до ЗНО на сайті Рrometheus  доступні курси для підготовки до ЗНО з української мови та літератури, історії України, математики та з англійської мови
5) Безкоштовні авторські відеоуроки для 4-11 класів на youtube-каналі «Топ Школа»
6) Відеоуроки з історії
7) Англійська мова
8) Інформатика
9) Відеоуроки для 2 класу НУШ

Немає коментарів:

Дописати коментар