Увага!

Благодійний ярмарок - 24.04.24

12 жовтня 2020

Про нещасний випадок у Мукачівському ліцеї №11

Оскільки даний нещасний випадок широко обговорюється усоціальних мережах, тому вносимо ясність щодо цієї ситуації.

Доводимо до відома батьків ліцею та громадськості щодо прикрого випадку, який трапився на уроці фізкультури у спортивному залі закладу.

09 жовтня 2020 року згідно розкладу уроків, у п’ятому класі проходив урок фізичної культури. Вчитель робив перекличку та фіксував відсутніх на уроці. Тим часом один з учнів класу самовільно, без дозволу вчителя відлучився від однокласників, виліз на шведську стінку і зістрибнув на підлогу. Педагог відразу підбіг до учня, запитав про його стан, що болить. Хлопець самостійно піднявся на ноги, повідомив, що болить ліва рука. Проаналізувавши дану ситуацію, вчитель відправив дитину з однокласником у медичний пункт ліцею (в спортзалі знаходилось ще 27 учнів ). 

Медичні працівники закладу відразу надали першу медичну допомогу: приклали холодоген до лівої руки та наклали шину. Правою рукою учень самостійно вийняв з кишені телефон, набрав номер матері та передав медичній сестрі ліцею, яка повідомила батьків про травму. 

Школяр, знаходячись у медпункті, пив воду, тримаючи склянку правою рукою. На запитання, чи є біль у правій руці, повідомив, що нема, порухавши пальцями. На біль у хребті не скаржився. Батьки з‘явились до навчального закладу швидко. Учень самостійно дійшов до автомобіля та разом з батьками поїхали до медичного закладу. 

Адміністрацією ліцею було прийнято рішення відвідати учня в лікарні. Вчитель фізичної культури в цей же день повторно відвідав дитину. Адміністрація ліцею №11 офіційного заключення про стан здоров’я учня не має.

Хочемо довести до відома, що адміністрація закладу та педагогічний колектив надзвичайно стурбовані цим випадком. В подальшому будемо тримати зв’язок з батьками учня та надавати посильну допомогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар