Увага!

25 березня 2024

День цивільного захисту

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 25 березня 2024 року в Мукачівському ліцею № 11 відбувся День цивільного захисту на тему: «Дотримання правил пожежної безпеки у весняно – літній пожежонебезпечний період. Дії при виявленні підозрілих вибухонебезпечних предметів».
Учні та педагогічний колектив ліцею покращили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевіривши свою здатність до грамотної та чіткої дії для захисту свого здоров'я та життя. На виховній годині класні керівники у цікавій формі розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки, про небезпеку під час подорожей до лісу та вибухових знахідок, а також про план дій під час радіаційної небезпеки та правила поведінки на водоймах. Медичний працівник та викладач предмету "Захист України" показали, як надавати першу домедичну допомогу дітям.
Учням 5-6 класів працівники ДСНС надали інструкції щодо коректного евакуювання з задимленого приміщення під час пожежі та ознайомили з правилами поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Для учнів початкових класів вогнеборці провели навчання з основних характеристик аварійно-рятувального автомобіля та його спорядження.
Завершальним етапом була евакуація ліцею, під час якої учні та вчителі демонстрували свою обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення. День цивільного захисту під гаслом "Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!" був проведений цікаво та пізнавально, і всі переконалися, що отримані знання будуть корисні в повсякденному житті.
 

Фото в альбомі

Немає коментарів:

Дописати коментар