Середина жовтня у ліцеї видалася насиченою та смачною. Учні початкової та середньої школи святкували осінь, досліджували кулінарні традиції та поглиблювали знання про здорове харчування.
🎃 Осінній настрій: Свято гарбуза
Осінь надихнула на проведення Pumpkin’s Day.
Учні 5-В, 6-Б, 6-В та 6-Г класів влаштували свято для «жовтої господині». На уроці лунали вірші, загадки, а учні презентували тематичні малюнки та поробки, змайструвавши для гарбуза окремий будиночок.
Учні других класів відзначили День гарбуза на уроці англійської мови: дізнавалися цікаві факти, співали тематичну пісню та створили велетенський гарбуз за допомогою фарб та яблук.
🍽️ Увага до кулінарії та здорового харчування
Чимало заходів було присвячено темі їжі — від святкування до вивчення її користі.
День кухаря у 1-А
До Міжнародного дня кухаря (20 жовтня) учні 1-А класу присвятили день кулінарії. Діти виконували тематичні завдання, «варили» мовні вареники, майстрували ковпаки, а родзинкою дня став майстер-клас із виготовлення піци.
Солодкий день у 3-К
У 3-К класі пройшов яскравий День Цукерок. Учні дізнавалися історію солодощів, пригощали одне одного та обговорили важливу тему — користь і шкідливий вплив солодкого на організм.
Заходи до Дня здорового харчування
Велика увага була приділена основам правильного харчування:
Учні 2-В класу створювали «Тарілку правильного харчування», готували фруктові салати, а також спробували себе в ролі журналістів, взявши інтерв’ю у працівників їдальні.
На ГПД у 4-х класах також пройшло заняття на тему «Вітаміни та мікроелементи», де учні дійшли висновку про важливість корисної їжі.
Учнівський парламент провів для 4-х класів пізнавальну гру «Правда чи міф про їжу», обговорюючи корисні та шкідливі продукти.
Цікаві та інтерактивні формати допомогли учням дізнатися багато нового та корисно провести час.


Немає коментарів:
Дописати коментар